Fanbooster Partner Program

Head of Innsikt Preben Killingstad og Olav Eggum, grunnlegger og Styreleder i Fanbooster AS

Fanbooster Agency Partner

Nå er Innsikt – Digitale Målgrupper blitt en Fanbooster Agency Partner – et strategisk samarbeide vi satser på og er meget godt fornøyd med, sier Head of Innsikt Preben Killingstad.

 Fanbooster-partner

Fanbooster hjelper bedrifter å lykkes med sosiale medier. Med en egenutviklet teknologiplattform forenkler og forsterker de alt fra kundeservice på Facebook til Facebook-annonsering.

Vi har store forventninger til samarbeidet med Eniro Norge, og deres satsing på Innsikt – Digitale Målgrupper, sier Olav Eggum, grunnlegger og Styreleder i Fanbooster AS. Eniro har alltid vært en profesjonell salgsorganisasjon og deres omlegging til den digitale verden er imponerende og profesjonell. At Eniro som Google Premier Partner nå velger å  satse på Fanboosters teknologi for en omfattende satsing på Facebook og Instagram er vi stolte over og glad for.

Som eneste norske selskap er Fanbooster AS en Facebook Marketing Partner og har over åtte år brukt over 50 MNOK i å utvikle egen teknologi basert på Facebook. Fanbooster består av ulike verktøy for planlegging, publisering, annonsering, analyse og benchmarking. Blant kundene finner man alt fra mindre forretninger til Norges største merkevarer og offentlige etater, slik som Tine, Telenor, Telia, Selvaag Bolig, RCL, Departementer, P4, Nordic Choice Hotels, Kid Interiør og Komplett.

Fanbooster er blitt kåret av Social Media Days til Årets Byrå i 2015, og Topp 3 Fagmiljø i 2016 og 2017. Fanbooster er også eneste norske Facebook Marketing Partner.

Les mer om Fanbooster her!

programmatisk display annonsering på nett